Ние сме официален дистрибутор в България на механичните 3D пъзели на UGEARS, продавани в над 75 страни. UGEARS създава хващащи окото и творчески самоходни дървени механични модели, които могат да се сглобяват без лепило. Създаден от устойчиво, естествено дърво, всеки модел на UGEARS се сглобява лесно и без да е нужно лепило и специални инструменти, благодарение на патентовани шперплатови връзки. 

Колекциите на Ugears вече имат над 90 удивителни модела, които въплъщават любовта към изкуството и гениалността. Някои от дизайните се базират на реални прототипи, докато други представляват оригинално пресъздаване на исторически механизми.

Мисията на UGEARS е да Ви осигури незабравими моменти на работа заедно върху неща, които са популярни за всички възрасти. Искаме членове на семейството и приятели да се забавляват и сближават, докато създават. И в резултат на това да получат възродени механични чудеса и удивителни идеи за подарък.

Всеки модел работи по свой уникален начин, а процесът на сглобяване е релаксираща дейност. Ако още не сте се убедили, Ви каним да изгледате това видео: 

Изтеглете каталога на Ugears тук

Ако искате да научите повече за тези модели и как можете да работите с нас, можете да ни изпратите имейл на: office@ugearsmodels.gr или можете да попълните следния формуляр и ще се свържем с Вас.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ UGEARS:

Попълнете следните полета и ще се свържем с Вас:

    Станете партньор на Ugears!