Търсите ли креативни продукти в магазина си?

UGEARS е марка 3D механични пъзели, които вече са налични на пазара в повече от 80 страни по цял свят. Те са премиум продукти, модни са и могат да бъдат много готина идея за подарък и за семейни занимания.

Направен от екологично дърво и устойчиви материали, всеки модел на Ugears се сглобява лесно без да е необходимо лепило или други специални инструменти, благодарение на патентованите връзки от шперплат.

Мисията на UGEARS е да Ви осигури незабравими моменти на работа заедно върху неща, които са популярни за всички възрасти. Искаме членове на семейството и приятели да се забавляват и сближават, докато създават. И в резултат на това да получат възродени механични чудеса и удивителни идеи за подарък.

Всеки модел работи по свой уникален начин, а процесът на сглобяване е релаксираща дейност. Ако още не сте се убедили, Ви каним да изгледате това видео: 

Изтеглете каталога на Ugears тук

Ако искате да научите повече за тези модели и как можете да работите с нас, можете да ни изпратите имейл на: office@ugearsmodels.bg или можете да попълните следния формуляр и ще се свържем с Вас.

ТОВА СА ПРЕДИМСТВАТА ОТ РАБОТАТА С UGEARS:

Попълнете следните полета и ще се свържем с Вас:

    Или можете да ни пишете на имейл адрес: office@ugearsmodels.bg