UGEARS

UGears Modele Mecanice

UGears е иновативна марка триизмерни механични пъзели, изработени от естествено дърво, които се сглобяват без лепило.Основана е през 2014, а продуктите са вдъхновени от истински механизми и олицетворяват любовта към изкуството и изобретателността. Моделите са забавни както за деца, така и за възрастни, независимо от техните години. Сглобяването пробужда креативността и е прекрасно преживяване за цялото семейство.

Колекцията на UGears включва над 50 модела с чудесен и иновативен дизайн и това е само началото. Повечето от тях са механизми, вдъхновени от реалния живот и са рисувани според списъка с желания на нашите клиенти.Днес колекционери сглобяват моделите на UGears в над 75 държави на 5 континента. Ние сме искрено развълнувани от невероятната подкрепа, обратната връзка и съветите, получени от всеки наш клиент.

Изработен от екологична дървесина и устойчиви материали, всеки модел на UGears се сглобява лесно, без да е необходимо лепило или други специални инструменти, благодарение на патентованите сглобки. Всеки модел се движи по уникален и атрактивен начин. Частите са с изключително качество – изрязват се с помощта на автоматични инструменти с лазер. Всички части вече са нарязани и могат лесно да бъдат извадени от таблата. Всички етапи на сглобяването са описани подробно, стъпка по стъпка в брошурата с инструкции.

Визията на UGears

UGears Modele Mecanice

Всичко започна с една гениална идея. Искахме да впечатлим любимите си хора и така тези модели станаха „Онази колекция“, която те пренася в детството. Те са уникална комбинация от дърво и механични закони. Оригинален подарък и необикновена идея за свободното време. Въпреки че времената в които живеем, са доминирани от електронните устройства, хората все още се стремят да бъдат креативни. Нашата комбинация от лесни за сглобяване модели, чиито дървени зъбни колела се движат атрактивно, със сигурност ще донесат радост в живота на тези, които искат да създадат нещо красиво със собствените си ръце.

Моделите UGears са ексклузивни и могат да бъдат прекрасна декорация. Всеки модел има специално значение и идея, която е вдъхновила създаването му; той е не просто предмет, а реален механизъм, който ни доближава до красивия свят на механиката по разбираем за всички нас начин.

Пъзелите UGears събират заедно членовете на семейството. Това са незабравими моменти, които прекарвате с любимите си хора. Основната ни цел е да създадем отново връзка между сърцата на родителите и децата чрез нашите превъзходни продукти.