Транспорт

Ще получите поръчаните стоки в рамките на 1-5 работни дни от датата на потвърждение на поръчката. По време на периоди, когато пазаруванията са в своя пик, доставката може да отнеме по-дълго време.

Транспортът е безплатен на румънска територия, независимо от размера и теглото на опаковката.

Транспортът се извършва до домашни или други адреси на румънска територия.

Информация относно упражняване правото на връщане.

Съгласно европейското законодателство, клиентът има правото да извести писмено Distribution Services Management SRL, че се отказва от покупката, без глоби и без посочване на причина, в рамките на 14 календарни дни от получаване на продукта или, при услуги, от сключването на договора.

Връщането на продуктите трябва да се извърши с всички аксесоари, като клиентът поема разходите по доставката съгласно румънските закони. Съгласно румънското законодателство клиентът е отговорен само за намаляването стойността на продуктите, в резултат от работата с тях, което е различно от необходимото за определяне на природата, характеристиките и работата на продуктите.

Препоръчваме клиентът да използва оригиналната опаковка, доколкото е възможно, като това ограничава вероятността от повреда на стоката при транспортиране. Препоръчваме да ни изпратите IBAN на своята сметка с искането Ви за връщане, така че да можем да обработим плащането Ви при връщане бързо.

Този член е валиден само ако клиентът е физическо лице, в съответствие с румънското законодателство за сключване на дистанционни договори.

Как да върна продукт?

С 4 лесни стъпки. Ето ги:

  1. Попълнете този Формуляра за връщане и по този начин ще  ни уведомите, че искате да върнете един или повече продукта от поръчката. Формулярът за връщане е само модел и не е задължителен.

Ако продуктите, които стигат до нас, имат видими драскотини или щети, ние си запазваме правото да откажем възстановяване.

Внимание 1: Продуктът трябва да съдържа всички компоненти, подходящо опакован за транспорт, за да се избегнат щети.

Внимание 2: Пакетът ще бъде изпратен без възстановяване, защото пристига в склада ни, където няма касиер, който да плати на куриера.

2. Изпратете на адрес: Румъния, улица „Реджина Мария“, № 2, офис 15, окръг АЛБА, град Алба Юлия (Country Romania, street Regina Maria, no. 2, office 15, county ALBA, City Alba Iulia), за DISTRIBUTION SERVICES MANAGEMENT SRL. На транспортния документ, моля, попълнете телефонния номер на склада: 0771583616 

3. Пакетът стига до нас, проверяваме го, казваме Ви, че всичко е наред и Ви плащаме. След като получим пакетът, ще Ви изпратим известие по имейл / телефон и ще направим връщане на плащането.

Ще Ви върнем стойността на продукта в рамките на 14 календарни дни.

Моля, запазете доказателство за върнатия пакет до края на процеса по анализиране на оплакванията и в случай на върнати продукти до времето на възстановяване на средствата.

Тази политика на връщане е валидна за продукти, закупени от онлайн магазина https://ugearsmodels.bg/